Πόση τόλμη και ηθική θέλει η ελευθερία; | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

στις

Για αυτό και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει να σηκώσουμε κεφάλι… Ακόμη και τετράμηνη παράταση να μας δώσουν στο τέλος του μήνα, κατά τον Ιούνιο θα έχουμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε οξυμένα προβλήματα (ρευστότητας, εσόδων, τοκοχρεολυσίων… κλπ.

Οι άνθρωποι κάνανε τόσο κόπο να μας εξαθλιώσουν και τώρα θα μας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθούμε… Που το ακούσατε αυτά; Ή μήπως νομίζατε ότι η συνταγή περί διάσωσης της Ελλάδος ήταν λανθασμένη. Πολύ σωστή ήταν… Ο σκοπός τους ήταν να μας φέρουν κάτω από το όριο της φτώχειας εγκλωβισμένους στη μέγγενη της ανεργίας, της υποαπασχόλησης και των χαλαρών, ελέω ανάπτυξης, εργασιακών σχέσεων και τα κατάφεραν!

Άλλωστε για αυτό το θέμα άφησε αιχμές και ο ίδιος ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στη γαλλική οικονομική εφημερίδα LeContrarien Matin, όταν είπε ότι η σκληρή στάση των πιστωτών για το χρέος έχει σχέση με την επιδίωξη πολιτικού ελέγχου στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι ότι αφού τα γνωρίζει πλέον όλα αυτά η Κυβέρνηση… τι προτίθεται να κάνει από τούδε και στο εξής; Θα τους αφήσει να μας καταδυναστεύουν με την ησυχία τους;  ή θα περάσουμε στο Plan B…για να γράψει ιστορία.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s