Το ΧΩΝΙ – Καραμανλής για Τσίπρα: «Ο… μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι…»

Καραμανλής για Τσίπρα: «Ο... μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι...»Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον τρόπο που διαπραγματεύεται ο Αλέξης Τσίπρας και φαίνεται να αφήνει… αιχμές και για το τι -δεν- έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις.

Εκτιμά, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr ότι είναι πολύ σημαντικό που ο Αλ. Τσίπρας έφερε στο κέντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και της διαπραγμάτευσης τη δεινή ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και μάλιστα πέτυχε μέσω της διαπραγμάτευσης να δοθεί «πακέτο βοήθειας» για την αντιμετώπισή της.

Πλέον Ελλάδα και εταίροι συζητούν υπό άλλη βάση, έχοντας πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την ανθρωπιστική κρίση και τα όσα έχει περάσει η Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που απλώς… εκτελούσαν εντολές.

Καταλήγοντας ο Κώστας Καραμανλής θεωρεί τα αποτελέσματα της συνάντησης ως ένα «έντιμο συμβιβασμό» (αυτό που ήθελε και ο Αλέξης Τσίπρας και το τόνισε κατά την άφιξή του στην επταμερή συνάντηση) και πιστεύει πως απομακρύνεται το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης», ένα σενάριο στο οποίο άλλωστε ποτέ δεν πίστεψε.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s