ΙΣΧΥΣ (Ischys): ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ …ΝΕΡΟ

11.10.15

ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ …ΝΕΡΟ

Μία εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρισμού και να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα επινοήθηκε από μια ελληνική ερευνητική ομάδα. Το zougla.gr αναδεικνύει αυτή την εντυπωσιακή ανακάλυψη με σκοπό να επακολουθήσει η αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα και να καλυφθεί η… απόσταση μεταξύ των επιστημονικών εργαστηρίων και της παραγωγής και διάθεσης στο ευρύ κοινό της εφαρμογής, με προφανή οφέλη για όλο τον κόσμο. Με τη χρήση μιας συγκεκριμένης συσκευής που χρησιμοποιεί ως καύσιμο μόνο το νερό -πόσιμο ή υφάλμυρο- παράγεται ικανή ποσότητα ρεύματος για να τροφοδοτήσει μια μικρή κατοικία. Κατ’ αναλογία, η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ενεργειακές ανάγκες συσκευών, σπιτιών, ακόμα και πόλεων, και όλα αυτά με μια μικρή ποσότητα του στοιχείου που υπάρχει παντού στη φύση γύρω μας.

Aπεριόριστο ρεύμα με νερό http://www.zougla.gr/greece/article/energia-ap-to-nero
Η λειτουργία της συσκευής που παράγει ενέργεια από νερό http://www.zougla.gr/zontana-i-efevresi-pou-paragei-reyma-apo-nero

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΜΠΑΤΑΡΙΑ» -«ΓΕΝΗΤΡΙΑ» ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ…. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΕΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ «RESONANCE»*. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ CARNOT (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!
– ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ  350 GIGAHERZ (ΓΙΓΑΚΥΚΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
– ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ (ΡΑΒΔΟΙ) ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 15 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1-2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ!

* ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ–RESONANCE ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ. ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ-ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ HHO (Η2Ο).

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1984 …ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΟΙ ΔΥΟ (2) ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ «ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ». ΤΟΝ INVERTER ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (92% ΑΠΟΔΟΣΗ !!!) ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE!!!

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: https://el.wikipedia.org/wiki/

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/10/blog-post_76.html

Print PDF

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s